אתר מאובטח

בחר שפה: 


חפש מוצר:

כתבות ומאמרים


חברת נופר מוצרים טבעיים צמחי מרפה תה גלוקודן תה גלודן סוכרת סוכרתיים הורדת הסוכר בדם סטיביה ממתיק טבעי פירוק פחמימות ושומנים דיאטה המרצת מחזור הדם הורדת כולסטרול שיקום הלבלב צמחי מרפא פסיפלורה ויטמנים מינרלים תה מרגיעון הרגעה שנת לילה טובה תה פרשר תה פרשונית הורדת לחץ דם ניקוי כבד מחלות לב מחלות כלי דם בעיות עצבים שחרור שרירים טיגון ללא שמן טיגון ללא קלוריות נזקי טיגון ירידה במשקל תזונה בריאה לחץ דם לחץ דם גבוה מחלת כליות כלי דם שריר הלב טרשת עורקים פרשונית מתוק מרזה נופר תה סטיביה אפס קלוריות ממתיק לסוכרתיים איך בוחרים אבקת חלבון חלבון אפונה שייק חלבון חלבון מן הצומח חומצות האמינו חלבון מבודד אבקת חלבון ללא סוכר וסוכרים מלאכותיים אבקת חלבון ללא כולסטרול אבקת חלבון ללא צבעי מאכל אבקת חלבון ללא חומרים משמרים ללא טעם וריח סיבי נופר סיבים תזונתיים ברזל תחושת שובע שינה רגועה כליות דיאליזה תזונה נכונה סוכר שובע טבעי כולסטרול הרזיה אשלגן מגנזיום אבץ זרעי פשתן אומגה 3 סכרת רמת סוכר גבוהה בדם קורונה גורמי סיכון פיתוח מחלת קורנה קשה השמנת יתר עודף משקל הורדת סוכר בדם מתוק ללא קלוריות פרוסטה דן רפואה משלימה פרוסטטה ערמונית מוגדלת דלקת בערמונית סרטן ערמונית דלקת בשלפוחית השתן עלי זית זרעי סלרי תמציות מיצי ירקות עלים תזונה חלופה טבעית ללא תופעות לוואי ירידה ברמות הטריגליצרידים בדם רגישות לאינסולין טחורים תפקיד הטחורים פיסורה הסיבות לטחורים המדקס כיווץ כלי דם מניעת דלקות טיפות לשתיה טאנינים פלבנואידים תה קולסטונית כולסטרול גבוה עודף כולסטרול התקשות עורקים היצרות עורקים התקף לב שבץ מוחי כולסטרול הרע כולסטרול הטוב טריגליצרידים הורדת רמת כולסטרול

מחפשים אבקת חלבון שתתאים לצרכים האישיים שלכם? שמונה סיבות מדוע כדאי לכם ששייק החלבון שלכם יהיה מסוג חלבון אפונה טבעי

מחפשים אבקת חלבון שתתאים לצרכים האישיים שלכם?

שמונה סיבות מדוע כדאי לכם ששייק החלבון שלכם יהיה מסוג חלבון אפונה טבעי

החלבון הוא אחד מאבות המזון החשובים לגופינו, ולכן חשובה צריכה מספקת שלו. אולם מה שפחות ידוע, הוא איך בוחרים מתוך כלל אבקות החלבון הקיימות כיום בשוק, את אבקת החלבון שתהיה עבורנו הטובה ביותר, כזו שתתאים לצרכים הפיזיולוגיים והאישיים שלנו.

בעת תהליך בחירת אבקת החלבון, חשוב לשים לב לנתונים הבאים: כמות החלבון בכל מנת אכילה; מאיזה מקור מגיע החלבון; האם אבקת החלבון מכילה את כל חומצות האמינו החיוניות לגוף, כלומר אותן חומצות אמינו שהגוף אינו יכול לייצר בעצמו. כמו כן, חשוב לבדוק מה מכילה אבקת החלבון בנוסף לחלבון- כמה שומנים, פחמימות, סוכרים וחומרים נלווים.

להלן שמונה סיבות מדוע מומלץ לבחור באבקת חלבון אפונה:

1.     מקור החלבון- חלבון מהצומח ולא מהחי: חלבון אפונה הוא חלבון מן הצומח, המספק מענה עבור צמחונים, טבעונים ואנשים עם רגישות לחלב ולמרכיביו. 

2.     חלבון איכותי – אבקת חלבון האפונה של נופר מכילה את כל תשע חומצות האמינו החיוניות לגוף, לרבות ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות שרשרת (BCAA).

3.     חלבון בכמות גדולה: למאה גרם אבקת חלבון אפונה של נופר, נקבל 79.6 גרם חלבון. המשמעות היא, שמנת הגשה אחת של אבקת חלבון זו תזין את השרירים שלנו ב- 26.27 גרם חלבון ממקור טבעי.

4.     חלבון מבודד: אבקת חלבון האפונה של נופר עברה תהליך של בידוד החלבון מהאפונה. המשמעות היא שבמוצר ישנה כמות מאוד נמוכה של פחמימות ושומנים. בשונה מצריכה של אבקת גיינר, שבה המטרה היא לעלות במשקל, באבקת חלבון אנו רוצים לשמור על כמות נמוכה או לפחות מאוזנת של פחמימות ושומנים. באבקת חלבון של נופר, ישנם 2.24 גרם פחמימה, שמתוכם 0.75 גרם הם סיבים, ו- 2.58 גרם שומן בלבד.

5.     ללא סוכר וסוכרים מלאכותיים: אם אתם מתעניינים בצריכה של אבקת חלבון, כנראה חשובה לכם תזונה נכונה עם המאזן הקלורי הנדרש בכדי לתחזק גוף חזק ובריא. אם כן, יש להעדיף מזונות המכילים מעט גלוקוז טהור (סוכר), משום שהגלוקוז הטהור מתפרק בקלות ובמהירות (זאת לעומת פחמימות מורכבות שמתפרקות בתהליך איטי וממושך וגורמות לתחושת שובע לזמן ארוך). כאשר אתם בוחרים באבקת חלבון שמתאימה לכם, חשוב שתבחרו באבקת חלבון שאין בה סוכרים. אבקת חלבון האפונה של נופר היא ללא סוכר וללא תחליפי סוכר. מה שהופך אותה מתאימה גם לאנשים הסובלים מרמות סוכר גבוהות בדם.

6.     ללא כולסטרול: אחד הדברים הייחודיים באבקת חלבון אפונה של נופר הוא שהיא אינה מכילה כולסטרול. עודף כולסטרול בדם שוקע בעורקים, מתחמצן, ועלול לגרום לטרשת עורקים, ולסתימה חלקית של העורקים.

7.     ללא חומרי טעם וריח: הפופולריות הגדולה של אבקות חלבון הביאה את היצרניות לפתח אבקות בטעמים שונים. כיום נוכל למצוא על מדפי הסופר והפארם מגוון רחב של טעמים. אך הבחירה בטעם ובריח ספציפיים עלולה להגביל את האפשרויות שלנו בשילוב אבקת החלבון במזונות שונים. אבקת חלבון האפונה של נופר היא ללא חומרי טעם וריח, המאפשרת באמצעות כך לשלבה במגוון רחב של מאכלים או משקאות. בנוסף לשייק כדרך הקלאסית לשילוב אבקת החלבון, ניתן להוסיף אותה גם בתה או בקפה, במים או במיץ, בדייסה או במרק, בממרחים, בתבשילים שונים ועוד. ומעבר לזה, עדיף להימנע ככל האפשר מחומרי טעם וריח מעובדים.

8.     ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים: צבעי מאכל וחומרים משמרים אינם בריאים לגופינו. חלקם גורמים לנו נזק מידי וחלקם יתנו את אותותיהם בעוד שנים רבות. לכן, עדיף לצרוך מוצר שאינו מכיל צבעי מאכל וחומרים משמרים. אבקת חלבון האפונה של נופר מיוצרת מחלבון נקי, ללא תוספות מיותרות כמו צבעי מאכל וחומרים משמרים.

 

לפרטים נוספים על אבקת חלבון האפונה של "נופר" לחץ כאן

 

האמור בדף זה הינו מידע כללי. הוא איננו מהווה המלצה רפואית. בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.

נופר, מוצרים טבעיים, איך בוחרים אבקת חלבון, חלבון אפונה, שייק חלבון, חלבון מן הצומח, חומצות האמינו, חלבון מבודד, אבקת חלבון ללא סוכר וסוכרים מלאכותיים, אבקת חלבון ללא כולסטרול, אבקת חלבון ללא צבעי מאכל, אבקת חלבון ללא חומרים משמרים, ללא טעם וריח
logo בניית אתרים