טיגון ללא שמן וללא קלוריות - טיפ חדש ובלעדי של חברת נופר
טיגון ללא שמן וללא קלוריות: טיפ חדש ובלעדי של חברת נופר
הנזקים הנגרמים מאכילה ממושכת של מזון מטוגן בשמן
· הטיגון גורם להשמנה. השמן נספג במזון ומוסיף לו קלוריות רבות ומיותרות שגורמות להשמנה.
· הטיגון הורס את הערך התזונתי של המזון. הוא מייצר חומרים מסוכנים כמו שומן טראנס ורדיקלים חופשיים שהם חומרים מחמצנים. שמן מחומצן שוקע בכלי הדם ויוצר "פלאק". הפלאק הוא משקע טרשתי, כלומר טרשת עורקים. כלי הדם הולכים ונסתמים ונעשים חלשים ופגיעים יותר, וכתוצאה מכך גדל הסיכון למחלות לב וכלי דם.
· הרדיקלים החופשיים תוקפים את תאי הגוף, פוגעים בגרעין התא וב – DNA, פוגעים בחלבונים ובקולגן, וכך הם גורמים להזדקנות מוקדמת ולמחלות כרוניות.
טמפרטורות השמן
ככל שטמפרטורת השמן עולה, הוא מתחמצן יותר ומתפרק מהר יותר לחומרים מזיקים ומסוכנים.
שימוש חוזר וממושך באותו השמן
כאשר משתמשים שוב ושוב באותו שמן, הוא מתחמצן ומתפרק לחומרים מסוכנים שהולכים ומצטברים בו יותר ויותר וכך הנזק הוא גדול הרבה יותר.
הפתרון של חברת נופר
עוד תגלית חדשה מבית נופר
מוסיפים מעט מים למחבת – ללא שמן. המזון מתקבל מטוגן היטב וטעים מאוד. מקבלים מזון בריאותי ללא תוספת קלוריות.
הטמפרטורה של המים
הטמפרטורה של המים אינה עולה מעל 100 מעלות, כל עוד יש מים במחבת. כתוצאה מכך, המזון לא נהרס ולא נוצרים חומרים מזיקים. המזון נשאר בריא ומזין, ללא תוספת קלוריות.
גמר הטיגון
לאחר גמר הטיגון מעבירים את המזון לצלחת. המזון המתקבל הוא טעים ביותר. מי שחייב מעט שמן לתוספת טעם, יכול להוסיף מעט מאוד שמן קר, בטמפרטורת החדר (מומלץ שמן זית מכבישה קרה). כך מקבלים מזון בריאותי וטעים מאוד ומונעים את הנזק מחימום השמן וטיגונו.
בסוף הטיגון, מומלץ להוסיף 2 כפיות סיבי נופר. פשוט מפזרים את אבקת הסיבים מעל פני האוכל. הסיבים התזונתיים מכילים פחמימות מורכבות. הם תורמים להרגשת השובע, תורמים למערכת העיכול ומסייעים למנוע סוכרת, השמנה וכולסטרול. פשוט מפזרים את אבקת הסיבים מעל פני האוכל.
נסו ותהנו!
אם אתם מרוצים מהמאכלים הטעימים, הפיצו את הבשורה! התקשרו לחברים, למשפחה וגם לחברת "נופר" וספרו לנו על כך.