אתר מאובטח

בחר שפה: 


חפש מוצר:

כתבות ומאמרים


חברת נופר מוצרים טבעיים צמחי מרפה תה גלוקודן תה גלודן סוכרת סוכרתיים הורדת הסוכר בדם סטיביה ממתיק טבעי פירוק פחמימות ושומנים דיאטה המרצת מחזור הדם הורדת כולסטרול שיקום הלבלב צמחי מרפא פסיפלורה ויטמנים מינרלים תה מרגיעון הרגעה שנת לילה טובה תה פרשר תה פרשונית הורדת לחץ דם ניקוי כבד מחלות לב מחלות כלי דם בעיות עצבים שחרור שרירים טיגון ללא שמן טיגון ללא קלוריות נזקי טיגון ירידה במשקל תזונה בריאה לחץ דם לחץ דם גבוה מחלת כליות כלי דם שריר הלב טרשת עורקים פרשונית מתוק מרזה נופר תה סטיביה אפס קלוריות ממתיק לסוכרתיים איך בוחרים אבקת חלבון חלבון אפונה שייק חלבון חלבון מן הצומח חומצות האמינו חלבון מבודד אבקת חלבון ללא סוכר וסוכרים מלאכותיים אבקת חלבון ללא כולסטרול אבקת חלבון ללא צבעי מאכל אבקת חלבון ללא חומרים משמרים ללא טעם וריח סיבי נופר סיבים תזונתיים ברזל תחושת שובע שינה רגועה כליות דיאליזה תזונה נכונה סוכר שובע טבעי כולסטרול הרזיה אשלגן מגנזיום אבץ זרעי פשתן אומגה 3 סכרת רמת סוכר גבוהה בדם קורונה גורמי סיכון פיתוח מחלת קורנה קשה השמנת יתר עודף משקל הורדת סוכר בדם מתוק ללא קלוריות פרוסטה דן רפואה משלימה פרוסטטה ערמונית מוגדלת דלקת בערמונית סרטן ערמונית דלקת בשלפוחית השתן עלי זית זרעי סלרי תמציות מיצי ירקות עלים תזונה חלופה טבעית ללא תופעות לוואי ירידה ברמות הטריגליצרידים בדם רגישות לאינסולין טחורים תפקיד הטחורים פיסורה הסיבות לטחורים המדקס כיווץ כלי דם מניעת דלקות טיפות לשתיה טאנינים פלבנואידים תה קולסטונית כולסטרול גבוה עודף כולסטרול התקשות עורקים היצרות עורקים התקף לב שבץ מוחי כולסטרול הרע כולסטרול הטוב טריגליצרידים הורדת רמת כולסטרול

טיגון ללא שמן וללא קלוריות - טיפ חדש ובלעדי של חברת נופר

טיגון ללא שמן וללא קלוריות: טיפ חדש  ובלעדי של חברת נופר

הנזקים הנגרמים מאכילה ממושכת של מזון מטוגן בשמן

·       הטיגון גורם להשמנה. השמן נספג במזון ומוסיף לו קלוריות רבות ומיותרות שגורמות להשמנה.

·       הטיגון הורס את הערך התזונתי של המזון. הוא מייצר חומרים מסוכנים כמו שומן טראנס ורדיקלים חופשיים שהם חומרים מחמצנים. שמן מחומצן שוקע בכלי הדם ויוצר "פלאק". הפלאק הוא משקע טרשתי, כלומר טרשת עורקים. כלי הדם הולכים ונסתמים ונעשים חלשים ופגיעים יותר, וכתוצאה מכך גדל הסיכון למחלות לב וכלי דם.

·       הרדיקלים החופשיים תוקפים את תאי הגוף, פוגעים בגרעין התא וב – DNA, פוגעים בחלבונים ובקולגן, וכך הם גורמים להזדקנות מוקדמת ולמחלות כרוניות.

טמפרטורות השמן

ככל שטמפרטורת השמן עולה, הוא מתחמצן יותר ומתפרק מהר יותר לחומרים מזיקים ומסוכנים.

שימוש חוזר וממושך באותו השמן

כאשר משתמשים שוב ושוב באותו שמן, הוא מתחמצן ומתפרק לחומרים מסוכנים שהולכים ומצטברים בו יותר ויותר וכך הנזק הוא גדול הרבה יותר.

 

הפתרון של חברת נופר

טיגון עם מים – ללא שמן וללא קלוריות

עוד תגלית חדשה מבית נופר

מוסיפים מעט מים למחבת – ללא שמן. המזון מתקבל מטוגן היטב וטעים מאוד. מקבלים מזון בריאותי ללא תוספת קלוריות.

הטמפרטורה של המים

הטמפרטורה של המים אינה עולה מעל 100 מעלות, כל עוד יש מים במחבת. כתוצאה מכך, המזון לא נהרס ולא נוצרים חומרים מזיקים. המזון נשאר בריא ומזין, ללא תוספת קלוריות.

גמר הטיגון

לאחר גמר הטיגון מעבירים את המזון לצלחת. המזון המתקבל הוא טעים ביותר. מי שחייב מעט שמן לתוספת טעם, יכול להוסיף מעט מאוד שמן קר, בטמפרטורת החדר (מומלץ שמן זית מכבישה קרה). כך מקבלים מזון בריאותי וטעים מאוד ומונעים את הנזק מחימום השמן וטיגונו.

בסוף הטיגון, מומלץ להוסיף 2 כפיות סיבי נופר. פשוט מפזרים את אבקת הסיבים מעל פני האוכל.  הסיבים התזונתיים מכילים פחמימות מורכבות. הם תורמים להרגשת השובע, תורמים למערכת העיכול ומסייעים למנוע סוכרת, השמנה וכולסטרול. פשוט מפזרים את אבקת הסיבים מעל פני האוכל.  

נסו ותהנו!

אם אתם מרוצים מהמאכלים הטעימים, הפיצו את הבשורה! התקשרו לחברים, למשפחה וגם לחברת "נופר" וספרו לנו על כך.

בהצלחה!
נופר מוצרים טבעיים


טיגון ללא שמן, טיגון ללא קלוריות, נזקי טיגון, דיאטה, ירידה במשקל, תזונה בריאה
logo בניית אתרים